Aina auki -hieronta

Aina auki -hieronta

Salokannel Reijo
Lähes 20 vuotta hierontapalvelua Halikon kirkonkylässä keskeisellä paikalla. Toimipisteeseen on helppo löytää ja se sijaitsee katutasossa. Parkkipaikat sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa suoritan myös kotikäyntejä.

Aina Auki – hieronta on perustettu 1993 toimien siitä saakka samassa paikassa Halikon torin kupeessa. Tori on vaihtanut paikkaa, ja osoitekin vaihtunut Vanhasta Turuntiestä Puistokujaksi, mutta Aina Auki on säilynyt maamerkkinä keskustassa. Valmistuin urheiluhierojaksi Vuokatin urheiluopistolta, joten klassisen hieronnan lisäksi erilaiset urheiluhieronnat sujuvat (ennen kisaa, palauttavat, revähdysten jälkihoito…)

Mottona toiminnalle on: ”Joustoa lihaksiin ja aukioloihin.”

reijo.salokannel@gmail.com
044 536 2700, 02 7362700
Puistokuja 4, 24800 Salo
Salo
Haku hakemistosta

Haluatko mukaan hakemistoon?

Hakemistoon liittyminen ja tietojen päivittäminen
on helppoa ja vaivatonta.
Soita ja kysy lisää:
Mediamyynti
02 770 21
Palvelun tuottaa
Salon Seudun Sanomat Oy.

Sanomalehtiä Sinulle
Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena? Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona.Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden. Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus täällä.